V65 Tips

Startlista V65

Här nedan finner ni bra länkar med gratis travtips till V65 innehållandes intervjuer, analyser, kommentarer och rank till aktuell V65 omgångSe även Stalltipsen och information om banan.

Gratis travtips till V65

V65 tips Aftonbladet Travstugan V65 tips
Travbanor i Sverige Svensk Travsport V65 Tips

V65

Här gäller det att hitta vinnarna i sex avdelningar. Det är utdelning på 6 och 5 rätt, där vinstfördelningen på de olika potterna är 50-50. Denna spelform har ett radpris på 1 krona.

V6

Om ingen har 6 rätt eller om utdelningen på 5 rätt understiger 20 kronor går pengarna vidare till en Jackpot. Jackpottbeloppet flyttas normalt till 6-rättspotten näst kommande omgång.

Jackpott

Du kan välja att spela endast för 6 rätt (V6). Vinsten blir då 2,0 gånger utdelningen på 6 rätt. Observera att du inte får någon utdelning för 5 rätt vid V6

Reservhästar

Om en eller flera av dina hästar inte kommer till start får du automatiskt in reservhästar: Antingen de du valt själv och fyllt i på din kupong eller enligt insatsfördelningen vid speltillfället. Vid fler än två strukna hästar tilldelas tredje reserv och över enligt den insatsfördelning som gäller vid spelformens stängning.

Källa: AB Trav och Galopp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)