V86 Tips Solvalla/Jägersro onsdag 30 april

/solvalla.png 
  Avd 1:
9 Truculent har bakspår och vunnit de flesta löp från ledningen. Kanske är såpass bra att den vinner utvändigt ändå? 3 Prawns är startsnabb och klart gynnad av ledningen, får den hållas där framme kan den bli tuff att slå. 1 Photo Princess har kanonform men ett läge hon helst inte vill ha. Kommer hon ut kan hon ta ner allt ändå. 2 Onirique en luring om den får ett rygglopp.
  Avd 2:
9 Ruhuna Tea ser läcker ut, Örjan kan spara på krutet fram till upploppet, jag tror de vinner detta. 7 Charrua Forlan är en mycket fin häst, Hans-Owe lär satsa på ledningen vilket kanske gör att det sitter i benen på upploppet? 5 Poochai och Erik kan öppna, behåller ledningen? 6 Final Oak är mycket kapabel men kanske inte i form ännu?
  Avd 3:
Knepigt lopp. 3 Kandelaber har framspår nu och form. 5 Samson Kaski är startsnabb och i ledningen kan den bli svårslagen. 4 Seven Jersey kanske kan försvara sig från de utvändiga och ta ledningen? Var fin senast.
  Avd 4:
2 Pigtails vinner förmodligen detta felfri, men den har tidigare haft lite galoppinslag och från ett svårt andraspår väljer jag att gardera. 10 Freja Sund gör det ofta bra, 14 Blended Bellouet är en hårding som satt fast senast, Min luring är 8 Geisha Sund
  Avd 5:
2 Sparkled Face och 4 O’malley’s Tös är båda startsnabba. Ludde brukar ju inte ge sig och O’malley’s vill ju ha hårt jämt tempo, så det kan gå undan i början. Ta med så mycket ni har råd med. Får någon av dessa två bestämma i täten har den bra chans. 7 Blazie Silvio är bra men ett lite tråkigt spår.
  Avd 6:
10 Sloppy Joe är en mycket fin pålle, men ett lopp med orutinerade 3-åringar och bakspår kan ställa till det. Möjlig spik men jag garderar med några kapabla motbud på den stora lappen.
  Avd 7:
Se spiken.
Letar man motbud kan det vara 12 Rocky Egedal trots spåret. 2 Trust Launcher och 3 Certification kan en del och har bra lägen. Skräll är Lars I Nilsson-tränade 11 Eros Cane.
  Avd 8:
Det ska stå mellan dessa båda, 2 Neona Princess och 5 Mellby Briolett. Den av dom som får bäst lopp vinner. Bakom är det öppet.

5 Archangel Am i avdelning 7.

Har form, läge och går bra på distansen. Gjorde ett mycket bra lopp senast mot en tuff motståndare. Ludde kommer överta ledningen sen ska det vara en fin segerchans.

8 Geisha Sund i avdelning 4.

Geisha Sund dansade undan på ett fint sätt senast. Även om hon har ett stängt spår här så tror jag att Bergh löser det. Några av konkurrenterna kan komma bort av olika anledningar vilket kan göra att Bergh får segerdefilera, med en 8%-are...

30 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)