V86 Tips Solvalla/Jägersro onsdag 14 maj

/solvalla.png 
  Avd 1:
7 Ni Talar Bra Latin har gått mycket bra på slutet, vann ett liknade lopp på V75 senast, då från dödens. Bra chans att vinna detta.
  Avd 2:
4 Delicious U.S. kommer säkert susa till ledningen och väl där är det bra chans, även om det är årsdebut. 3 Kakak A.T. gjorde bra lopp bakom Panne senast, räknas. 2 She Loves You F.I. kan mycket och Björn upp denna gång.
  Avd 3:
5 Valkyria R.Ö.K. kapabelt sto, men kanske får gå utvändigt 7 Com Z. vilket kanske kan bli för tufft. 3 Spurs Rain kan få loppet bakom de två nämda.
  Avd 4:
Dagens svåraste lopp, ta så många ni har råd med!
  Avd 5:
Spiken
  Avd 6:
6 Al Dente är en mycket fin Scarlet avkomma som har fyra raka segrar. Har man råd så gardera, faller den stiger värdet en hel del.
  Avd 7:
5 Roxy Hill med Johnny vill säkert till ledningen, men släpper Adrian? (Minns Danmark...) 4 Punk är såpass kapabel att den har chans här. 9 Banks har ett bra smygläge och ska räknas på sin vinnargnista. Jag rankade 8 Zonguldakt etta senast, när den vann till 9ggr pengarna. Såg fin ut då och även om den har ett värre läge här så ska den räknas.
  Avd 8:
Luringen
Spiken och Luringen

6 O’Grady i avdelning 5.

O’Grady är i grunden en mycket kapabel häst. Flemming har haft den ett tag, och nu tror samt hoppas jag att han visar upp den i ett kanonskick och krossar konkurrenterna i detta sprinterlopp! Danmarks bidrag till Elitloppet?

5 Mugger M.M. i avdelning 8.

Ganska bra och öppet lopp, om man inte chansspikar Mugger. Han verkar tillbaks i form efter vila. Såg läcker ut senast men galopperade då av friskhet, och något störd, på upploppet. Kommer säkert till ledningen här och får den inte för mycket tryck under loppet är det en fin rensare i V86-ans avslutning. Just nu streckad på 5%. Ny kusk i Ulf kanske kan ge den extra tändning? (Även om Torbjörn är en av de bästa vi har)

13 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)