V86 Tips Solvalla/Bergsåker onsdag 23 april

/solvalla.png
  Avd 1:
Som 6 Ariel Boko ser ut för dagen så spikar jag henne här, senast satt hon i dödens på Monster Drive och såg kanonfin ut. Hon tål tuffa resor men kan även speeda. 1 Drillbit Ås och 4 Digital Darling är ju inte dåliga men jag tror Ariel tar hem detta.
  Avd 2:
2 Molle C.D. visade ju grym kapacitet innan Derbyt förra året och tillhörde en av favoriterna i finalen. Det lyckades dock inte riktigt där och sen har han inte haft samma form. Molle har vilat länge nu, men ska ändå kunna slå detta gäng. Men har man råd så kan det vara lönt att gardera. Främst då med en formstark 7 Kalle och 9 Mugger M.M. som blir bättre och bättre.
  Avd 3:
Lite knepigt lopp. Det är mycket snack om Berghs 8 Financial Dust, men spåret kan ställa till det. 2 Quick On The Draw är startsnabb och gjorde det bra i årsdebuten. 9 Royal Summer har bra form och läge, ska räknas. Jag tar fem streck på lilla och alla på det stora systemet.
  Avd 4:
Jag tror det räcker med mina tre streck här. Håller sig 4 Harvey Tornado i trav och tar ledningen kan det vara vinnaren. Med tempo kan kapable 11 Tricky Track ta ner alla. 1 Maranello körs av Björn, den kommer säkert ut och har toppform.
  Avd 5:
Svårlöst lopp. ta så många ni har råd med. Jag rankar 11 Royal Apanage på kapacitet och kusk, gjorde årsdebut senast men kom då bort p.g.a. banan och är förmodligen bättre nu. Kan bli serverat med förmodad tempo där framme, chansspik?
  Avd 6:
Se spiken
  Avd 7:
8 Bear Hawaii har ett trist läge, men jag tror den är så pass bra att den kan ta ner dom ändå. Har toppform och kusken kan hästen sedan tidigare. Spikas. Passa 4 Chip Dealer...
  Avd 8:
Ursvårt stolopp med spårtrappa. Gardera så mycket det går. 4 Britt Palema har form och läge. Min luring är 5 Fortuna Sund.

1 Panne De Moteur i avdelning 6.

Kanonform och Örjan lär ladda för ledningen, springer en 10-tid och blir att räkna med i Elitloppet. Ska vinna detta! 3 Reven D’amour kan mycket men lyckas inte så ofta.

5 Fortuna Sund i avdelning 8.

Kan bättre än raden, kördes lugnt senast och hade krafter sparade. Ska passas här från ett fint läge då hon är hyfsat startsnabb, från ledningen eller rygg ledaren blir hon farlig. Är streckad på 8%.

23 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)