V86 Tips Solvalla/Bergsåker onsdag 21 maj

/solvalla.png 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
10 Recation har gjort bra lopp och fina tider. Bakspår här men kan spurta bra och möter inga kanoner. 5 Ybanos är en kapabel men knepig pålle, håller den sig i trav och får ledningen blir den svårslagen. Vad kan 1 Wannacmyguns med Örjan från innerspåret? 
  Avd 3:
7 Rico Follo har jag känsla för, men blev alldeles för betrodd, så då blir det ju till att gardera... Svårt kortlopp, ta många. 3 Mr Jef Fior är startsnabb och bättre än raden...
  Avd 4:
2 Global Oasis har bra chans om den får ledningen, spikas.
  Avd 5:
Öppet kallblodslopp, ta många. Glöm inte J-O Perssons hästar, 11 Juni Kongen och 8 Farmbaron. 9 Nordvanja kan mycket men visar det sällan, vann överlägset senast, men då mot halta kameler.
  Avd 6:
3 Ready Ribb är en möjlig spik men är tyvärr något osäker av sig. Bakom lurar Erik med 2 Sloppy Joe som har ett kanonläge.
  Avd 7:
Svårlöst lopp. 14 Valnes Chilly har bra spår och kusk. 9 Pinyata Gel gjorde det bra senast, ska gå barfota igen. 8 Tequila Palema är bortglömd! Bara kusken emot, kommer den ut från sitt läge är den långt framme.
  Avd 8:
5 Broslätts Rapide gör det bra mot mindre bra motstånd, startsnabb och lär leda detta lopp länge, men ingen spik. 6 Yes We Can med Witasp är en tuffing med bra form! Se upp för min luring 2 Berkut Boko och passa innerspårets 1 R.K.Princess med smyg-Örjan...
Spiken och Luringen

2 Amaru Boko i avdelning 1.

Är i grunden en kanonhäst, som om han fått vara frisk kunnat ställa upp i ett tuffare lopp som går nu på söndag. Möter här ett överkommligt gäng. Startsnabb och lär leda detta lopp hela vägen.

2 Berkut Boko i avdelning 8.

Har bra fart i sig även om den inte fått vinna på ett tag. Gjorde en hyfsad årsdebut efter ett långt uppehåll och har här ett mycket fint läge. Just nu endast streckad på 8%.

21 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)