V86 Tips Solvalla/Bergsåker onsdag 15 oktober

/solvalla.png 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
13 Mellby Viking storstrivs med distansen men hur är det med formen? 14 Jacky Glide är ett tufft sto som klarar både motstånd och distans. 9 Natural Wonder en storskräll? Passa min Luring. 
  Avd 3:
8 Pledge Allegiance har kommit ner två tre hack, och har toppform! Borde ha mycket bra chans här.
  Avd 4:
Knepiga dessa kortlopp. Mina fyra räcker långt.
  Avd 5:
Öppet kallblodslopp, där de flesta "slår" varandra kors o tvärs. Ta med många...
  Avd 6:
Var inne på att spika 4 Hero Sjöhammar men blev osäker på hur loppet kommer att bli. Möjligt att det blir lite körning här och bland dessa treåringar är det bäst att gardera.
  Avd 7:
"Normalt" ska 2 Poker Kronos bara vinna detta. Men kort lopp och är formen på retur? 10 Tell Me No Lies såg fin ut senast, och kan vinna trots bakspår. Jag har tagit med några rysare till som kan höja värdet ganska bra...
  Avd 8:
3 Quality Questioned har form, kusk och läge. Mötte ett ganska bra bronsdivisionsgäng på V75 senast och ska ha bra chans här. 

Spiken & Luringen

12 Speed Delicious i avdelning 1.

Sämsta spåret och spik på Bergh... Men mot detta motstånd ska det mycket till för att den ska förlora! Robert rundar i tid och ska vinna detta bekvämt.

5 Linus Wibb i avdelning 2.

Möter några riktigt bra långluffare, men form brukar slå klass och loppet Linus gjorde senast gör att den är ett måste på kupongen. Björn upp är ju heller inget minus. Tredjehandsfavorit och streckad på 7%!

14 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)