V86 Tips Solvalla/Åby onsdag 7 maj

/solvalla.png
  Avd 1:
9 Solo Nolo går riktigt bra nu, har toppchans i detta lopp! Har man råd kan man gardera med innerspårets 1 Careful Victory som säkerligen kommer få en fin resa härifrån.
  Avd 2:
Öppet lopp. 9 Highspeed Call är segervan. 11 Finish Future är en tuffing när han fungerar. 1 Twigs Voici har perfekt spår och lär leda länge. Luringen är 10 Val d’Amour.
  Avd 3:
Loppet borde vara låst på ledaren och vinnarhålets hästar, vilka lär bli 5 Royal Fighter och 6 Ricardo Mols.
  Avd 4:
5 Kincannon Hanoover var stallskrik senast, vinner nu istället? 7 Fredericks Laukko kan mycket men har spår utanför min tipsetta, når den ledningen kan den bli svårslagen. 9 Västerbo Wallet blev diskad senast, har bra kapacitet, får revanch nu? 11 Capone Boko kan en del och jag vågar inte ta bort även om den vilat och har bakspår...
  Avd 5:
Spiken
  Avd 6:
Spik eller alla? Jag väljer spik på 4 Debora Sund, kommer från ett formstall och ska kunna vinna detta felfri.
  Avd 7:
5 In Serenity är startsnabb och når Mikael ledningen biter den ifrån sig bra, chansspik? 8 Eketorpets Tess är Peter mycket nöjd med, och är att räkna med trots spåret. 6 Hanna Banker är en tuffing som trivs med Johnny i sulkyn (2 av 2)
  Avd 8:
10 Global Mazerin är en stark pålle med Björn i sulkyn, har bra form. 13 Ariel Boko är ett tufft sto som var helläcker senast, har många tillägg här men är att räkna med ändå. 11 Odd Fellow stark men är upp och ner i formen, duger långt en bra dag. 12 Kazire de Bob med Daniel Olsson i vagnen, var mycket fin senast (slog Winning Love).
Spiken och Luringen

5 Happy Days i avdelning 5.

Happy Days har sett kalasfin ut och kommer förmodligen dra till ledningen och därifrån blir den svårslagen!

10 Val d’Amour i avdelning 2.

Val d’Amour som luring är lite lustigt, då jag tror den är bästa hästen i loppet. Den har visserligen två galopper på raken men att endast vara streckad på 8% är lite för lite... Är ett självklart streck på sin kapacitet, och kan bara Erik hålla honom i rätt gångart hela vägen så kan det bli en fin rensare.

7 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)