V86 Tips Solvalla/Åby onsdag 25 mars

 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
Årsdebut för kanonhästen 1 Al Dente som har ett fint läge. Men Örjan kanske tar det lugnt, säsongen är lång... 4 Origo Tilly var Torbjörn helnöjd med innan förra starten, kan vinna nu istället. Öppet bakom dessa.
  Avd 3:
2 Super Streamline är en tuffing som gjorde ett bra lopp senast, Lövgren låter nöjd. 7 T.Rex D.K. gör årsdebut och har ingen smickrande rad, men Peter låter positiv ändå. Öppet bakom. 1 Return To Sweden har läge och form.
  Avd 4:
Öppet långlopp, svårbedömd form på flera. Se upp för min Luring.
  Avd 5:
5 Dizzy River har bra form och läge. Björn upp gör det inte sämre. 
  Avd 6:
7 Top Of The World gör årsdebut och har en urdålig formrad. Men Reijo låter mycket nöjd. 2 Secret Mission har däremot gjort sin årsdebut och vann på ett fint sätt då, även om det var ett tag sedan. Formstall och bra läge. 
  Avd 7:
Svårlöst! Ta många.
  Avd 8:
5 Rub It Out måste ha toppchans. Bra läge och form. TORBJÖRN leder detta från start till mål!

Spiken & Luringen

4 Radysin America i avdelning 1.

Tuff dam som fick till det rejält senast. Såg helläcker ut senast när hon tog ner dom från dödens. Motståndarna gör nog bäst i att släppa ledningen till Johnny när han kommer fram utvändigt.

1 Up to Belle i avdelning 4.

Stark pålle som trivs över distansen. Kan få ett bra lopp från detta läge och där flera av motståndarna har frågetecken på formen så är det inte omöjligt att den slår till här. Just nu streckad på 4%.

25 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)