V75 Tips Umåker lördag 9 maj

 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
5 Tom Sisu lyckas den nå ledningen kan det vara hästen att slå. 9 Quattro Lane har härlig form och kan få bra lopp. 1 Eder Bob kan hamna invändigt men Berghs form är klart bra. Kör i flyt. 7 Dialog In kan mycket och är på gång igen. Trist spår dock. 12 Hagen Toy är bra men kanske blir för tufft från detta spår? Inte borta med tempo där framme.
  Avd 3:
3 Nahar var sämre senast men enligt Robert var det resan som påverkade. Borde kanske vara en spik, men kortlopp(även om den vunnit elitloppet...) och form? 4 Going For Gold Zaz startsnabb och bra form. Kanske leder hela vägen? 9 Standout var kanonfin senast. Chans trots bakspår. 8 Panne De Moteur är en kanon, men årsdebut och spår 8... Nja, det kanske är för mycket begärt att den ska vinna här? 1 Hard Livin är inte oäven, har bra spår och trivs på distansen.
  Avd 4:
Knepigt lopp. Se upp med min Luring.
  Avd 5:
Jag har inte råd att ta alla, så jag väljer att "chans"-spika nr 1 Shark Kronos. Jag tror och hoppas att Ulf leder detta lopp hela vägen.
  Avd 6:
3 Cool Keeper är en mycket fin häst. Visade fin form senast och står här med ett perfekt spår. Jag tror Leif leder detta från start till mål! 
  Avd 7:
2 Raz Mackenzie kanske tar hand om ledningen och kan bli svårslagen då. 9 Montdore är en stark tuffing som dock har problem med travet ibland. Felfri är den långt framme. 8 Premier Kronos var mycket fin senast. Ska räknas här.

Spiken & Luringen

 3 Coldtown i avdelning 1.

Ett mycket fint lopp inleder V75an på Umåker. Jag tror Jorma ger järnet för att ta ledningen, och när de andra kuskarna inser att han absolut inte kommer släppa oavsett tempo så lär de få vara ifred där framme.

6 Sam Forget i avdelning 4.

Öppet kortlopp med voltstart. Sam Forget är kanske den som siter i ledningen och då kanske den kan rinna undan där framme. Streckad på 2% just nu.

8 maj 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)