V75 Tips Umåker lördag 10 maj

 
  Avd 1:
6 Octopus är startsnabb och såg fin ut senast, borde vara bättre nu. 4 Uranus de Tyrole är också startsnabb och lär köras för ledningen. 12 Tresor d’Inverne har toppform, dåligt läge men kommer gynnas av ett förmodat hårt tempo.
  Avd 2:
Öppet lopp, favoriten 12 Venkatesh har trist spår men kan duga ändå. 7 Robis Salvation har toppform och är hyfsat startsnabb. Luringen är 8 Pompano.
  Avd 3:
11 Up Date Hoss var mycket bra i årsdebuten bakom Panne, med bra lopp blir den farlig. 5 Democrat är grymt startsnabb och kan leda länge. 7 Beau Mec är stark och kommer säkert söka sig till dödens, om den hinner... 1 Rocky Winner blir fastlåst?
  Avd 4:
Heltäckt på tre streck, 10 Månprinsen A.M., 2 Hallsta Lotus och 4 Faksen J:r.
  Avd 5:
Daniel bakom 6 Regent Zet tror jag leder hela vägen. Öppet lopp annars.
  Avd 6:
Spiken
  Avd 7:
3 Time Machine är en möjlig spik som har toppform, men jag vill gardera med framförallt 9 Satisfied la Marc som denna gång körs av Jorma. Var mycket fin senast. 6 Paying Guest kan bättre än senast. 2 Quality Questioned är Hultman mycket nöjd med, barfota och jänkarvagn denna gång.

3 Beer Summit i avdelning 6.

Beer Summit såg läcker ut senast när den vann från ledningen utan att förta sig. Kommer ta ledningen även här och borde har mycket bra chans därifrån.

8 Pompano i avdelning 2.

8 Pompano är en ganska tuff pålle, tyvärr har den drabbats av ett dåligt spår här, men inte omöjligt att Petter laddar från start? Jst nu streckad på endast 4%...

10 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)