V75 Tips Solvalla söndag 25 maj

/solvalla.png 
  Avd 1:
Svårbedömt lopp med flera orutinerade 3-åringar, ta så många ni har råd med. 5 Chocolate Day såg fin ut senast, har läget och kusken. 8 Jontte Boy har tre raka segrar men spåret är inte så kul. 4 Onceforall Face med gårdagens lyckligaste kusk har bra läge och kommer från ett formstall. Öppet bakom dessa...
  Avd 2:
3 Timoko är en franskt tuffing som kanske hittat tillbaks i gammal god form. Björn i sulkyn är perfekt. 4 Digital Ink visade förra året vilken kanon den var, har preparerats för detta? Kan vinna från alla positioner. 1 Shaq Is Back har läget och kommer säkert till final, leder hela vägen? 8 Nahar vann fjolårets regniga upplaga, hur blir det på dagens kanonfina sommarbana? Ser helläcker ut. Trist spår här.
  Avd 3:
2 Panne de Moteur är en av huvudfavoriterna till slutsegern, har Örjan och ett kanonläge. 4 Raja Mirchi har enligt Ludde sin bästa form den haft!? Tål tuffa lopp, och kommer den till ledningen utan för mycket strul vinner den. Hamnar dom i dödens blir det synd om ledaren, vilket eventuellt blir 1 Delicious U.S. ett 5-årigt sto som visat sig mycket startsnabb, men med Ludde utvändigt kan det bli en jobbig resa... 3 Uncle Peter är även den startsnabb och kanske visar sig vara hästen att slå? Se upp med min luring 6 Caballion.
  Avd 4:
Spiken
  Avd 5:
12 On Hold har kanonspurt och möter här klart "enklare" motstånd än i de senaste starterna. Långt framme felfri. 9 Absolut Newport är ett mycket starkt sto som trivs över distansen, räknas trots tillägg. 6 Ohkotok Goj har sett fin ut i två raka, från ledningen kan den hålla länge, möter dock klart tuffare motståndare än vid vinsterna. 3 Prince Wind är en Italiensk segermaskin som har ett bra läge. Distansminus? Svårbedömd. 10 Global Mazerine och 13 Roibos från Stall Goop är outsiders.
  Avd 6:
En eller alla? 6 Amazon Am är den bästa hästen i loppet och jag hoppas Bergh visar upp henne i toppförfattning. Blåser till ledningen och håller hela vägen?
  Avd 7:
1 Express Duo har bra form och perfekt läge. Behåller den ledningen blir den svårslagen. Mycket öppet bakom.
Spiken och Luringen

3 Tekno Odin i avdelning 4.

Den Norska kanonen! Måste ha toppchans att vinna detta, har perfekt form och läge. Leder hela vägen! Nytt världsrekord?

6 Caballion i avdelning 3.

Har fransmännen hittat rätt med Caballion? Vann Copenhagen Cup och har stor kapacitet inom sig, har tyvärr galopperat bort sig en hel del. Kan få bra resa i hårt tempo. Sprang en 09-tid i Åbergs för två år sedan, är bättre nu...?

25 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)