V75 Tips Solvalla lördag 28 mars

 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
8 Ready For More är säkert bästa hästen, men finaler nu och sämsta läget. Kommer nog inte få något gratis. 5 Wilda Tigern Jack har mycket bra form. Tar över ledningen? 6 Twigs Atkin klart bra senast. Chans igen. 9 Folli klart bra vid vinsterna tuffare nu men ser fin ut. 1 Raggamuffin lär bli instängd men med lucka långt framme. 7 Västerbo Carrera är en tuffing som inte kan räknas bort helt.
  Avd 3:
11 Digital Ink är svår att gå emot. Bakspår gör säkert inte så mycket då den går från alla positioner. 
  Avd 4:
3 Royal Prince har läge, kusk och toppform! Kommer säker ta hand om ledningen och blir svårslagen då, såvida den inte blir masserad av kapable 10 Fossens Bonus, som säkert är bättre nu med lopp i kroppen. Kan mycket och räknas trots läget. 4 Il Sånna såg fin ut i ledningen senast. Örjan släpper till stallkamraten? Har bra chans från ledningen eller rygg ledaren. Luringen har toppform.
  Avd 5:
6 Trinity Zet har form och läge. Goop tar säkert hand om ledningen och lär vinna loppet därifrn. MEN om hon gör bort sig med galopp finns det flera bakom. 3 Nirvana Broline har bra kapcitet och ett fint läge. 5 Staro Hollywood har toppform. Från tillägg finns 11 Felicia V.E. och 14 Pinyata Gel som båda är tuffa damer med bra form, inte borta här.
  Avd 6:
2 Zonguldak ser kalasfin ut och har nu två raka vinster på V75. Är den fortfarande lika fräch och fin är det toppchans. 6 Naglo’ del Nord är dock en mycket tuff motståndare som såg något "sämre" ut senast, men vann ändå på ett bra sätt och har bra chans även här. 10 On Hold fick ledningen senast och vann lätt därifrn. Går mycket bra bakifrån också. Får den ett lopp i draget har den en bra spurt att tillgå. 9 Queasy kan få ett typiskt "Örjan-lopp" här. Smyger med och låter de andra göra jobbet för att sedan kliva in i handlingen sista 75m...
  Avd 7:
Ett fint Bronsdivisionslopp med flera bra hästar som har chans att vinna. 5 Vacqueyras är nu i rätt klass och lyckas Torbjörn köra den felfri kan den leda detta lopp från start till mål. 6 Talk The Talk har kalasform och går från de flesta positioner. 4 Rocket Zet kan klart bättre än senast. 10 Djali Boko var grymt bra näst senast, men final och bakspår kanske blir för tufft? 11 Super Otto gör det bra men har extremt svårt för att sätta nosen först! Kan Kenneth hålla inne spurten till sista 100m är den med på målinjen. 1 Super Ariel är ett chansstreck, men hon såg så fin ut senast och kämpade storstilat då. Med lucka kan hon överraska även här

Spiken & Luringen

8 Maven i avdelning 1.

Måste ha toppchans i den inledande V75 avdelningen. Stoet från USA har mött världseliten den senaste tiden och går ner "några" hack i motstånd här. Sen har Johnny strött lovord över henne efter det senaste jobbet! Vinner detta.

9 Esprit Boko i avdelning 4.

Gjort det bra och ser fin ut för dagen. Var grymt bra näst senast! Gick BF senast och såg mycket löpglad ut då. Har ett bra smygläge här i finalen. Får Esprit ett bra lopp så kan hon räcka långt på sin form och kapacitet. 

26 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)