V75 Tips Solvalla lördag 27 september

 
  Avd 1:
4 Canaka B.F. har bra form och läge, men dödens på dessa hästar är inte lätt. Se upp för stall Untersteiners hästar. 1 Dileva Käll kommer leda detta lopp länge, kort distans nu vilket gynnar henne.
  Avd 2:
9 Coldtown kan vara en chansspik, men det är ett mycket öppet lopp, gardera. Se upp för min "Luring"
  Avd 3:
10 On Track Piraten kan mycket och visade kalasform senast. Vinner från dödens igen?
  Avd 4:
4 Calvin Borel gjorde ett kanonlopp senast men det kanske sitter i benen? 5 Twilight Magic var mycket bra senast, får ledningen denna gången? Om så är fallet kan det vara hästen att slå.
  Avd 5:
13 Eketorpets Tess gör det ena topploppet efter det andra. Vinner igen? Flemming kan dock få fin resa här... Berglöf från ledningen?
  Avd 6:
Spiken
  Avd 7:
8 Jeppas Maxi har sämst läge av de betrodda, kan bli tufft att vinna denna gång. 1 Riff Kronos såg jättefin ut senast både i värmningen och i loppet, riskerar dock att bli instängd. 10 Frozen har toppform och 2 Poker Kronos har både form & läge.

Spiken & Luringen

4 Perfect Power i avdelning 6.

Stallformen verkar hålla i sig. Här lär Peter ladda vad som går för ledningen. Väl där ska det vara mycket bra chans, nu när en av de värre motståndarna har blivit struken.

12 Red Rapide i avdelning 2.

Gick bra som tvåa senast, har dock ett lite sämre läge här. Men i ett öppet lopp och med Flemmings körstil ;) så kan det lösa sig bra ändå. Just nu steckad på 5%

26 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)