V75 Tips Solvalla lördag 24 maj

/solvalla.png 
  Avd 1:
Spiken 
  Avd 2:
Öppet lopp, 7 Venkatesh har gjort det bra, synd på spåret men bra chans ändå. Segermaskinen 10 Codebreaker kan vinna igen trots sitt bakspår. Se upp med 9 Star Advisor Joli, som går bra varje gång, har dock kuskminus här sedan senast men bra smygläge och ska passas.
  Avd 3:
3 She Loves You har läget och gjorde det bra senast mot en Elitloppsdeltagare. 8 Canaka B.F. är bästa hästen men har sämsta läget, lär få tugga på i spåren. 6 Dileva Käll kan klart bättre än raden, är extremt startsnabb och håller hon sig på benen kan hon vinna detta!
  Avd 4:
2 Ni Talar Bra Latin är en Puro-häst som påminner om Commander C. Ser inte ut att förta sig vid vinsterna. Har bäst läge av favoriterna och måste ha bra chans här. 8 Saveur och 12 Maverick Man är toppämnen men har tyvärr fått de sämsta lägena.
  Avd 5:
Knepigt stolopp, det kan det stå mellan starthästarna, 4 Freja Sund och 6 Pigtails, beroende på vem av dom som får det bästa loppet. Skulle de komma bort finns min luring 13 Kiss Me Kemp.
  Avd 6:
Möjligt att 5 Olympic Kronos vinner lätt från ledningen, men det kan bli en överraskning beroende på hur loppet blir kört. Kommer någon utmana Ludde? 4 Tresor d’Inverne har bra läge och kapacitet, 1 Stormysky smyger med bakom ledaren och hoppas på lucka? Farlig då.
  Avd 7:
Stridsvagnen 8 Mellby Viking har hittat stilen ordentligt! Har bra chans att ta hem detta, men med tanke på förr så kanske publiken "skrämmer" upp honom? 2 Bar Plombier är urstark och trivs ypperligt över distansen. Får den bättre lopp än senast kan den vinna. 14 Beau Mec är även den ett styrkefenomen, den forna Derbyvinnaren visade klart bra form senast. trivs bättre över denna distans och inte borta här. 7 Alfas da Vinci har gått kanonbra i Lövgrens regi, får ett elddop här, kanske vinner igen? 13 Swedishman är svårbedömd.
Spiken och Luringen

3 B.B.S.Sugarlight i avdelning 1.

Kanonfin häst som ev. skulle fått vara med i Elitloppet! Som den sett ut i de senaste starterna har man svårt att se den förlora detta.

13 Kiss Me Kemp i avdelning 5.

Såg extremt fin ut senast! Mötte visserligen inga kanoner men hon såg så fin och fräsch ut, när hon vann lekandes på lång distans. Springer dom under 14,0 där framme kanske det blir för tufft på en snabb Solvallabana att ta in 20m, men ston och tillägg kan det mesta hända. Örjan upp är ju inget minus. Streckad på 10%

23 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)