V75 Tips Rättvik lördag 1 augusti

 
  Avd 1:
Spiken
  Avd 2:
Luringen
  Avd 3:
6 Ed You har bra chans i detta lopp. Möter inga kanoner och kanske blir så att den vinner oavsett löpning, men jag brukar ha otur med spik på Bergh så på stora tar jag med några till. 1 Standout har fint läge och bra form. 8 Cool Keeper toppform och hemmabana, Witasp vill nog mycket gärna vinna detta lopp :). 5 Rolling Stones har bra kapacitet och såg fin ut i comebacken senast.
  Avd 4:
Lägsta klassen över lång distans är inte helt lätt att lösa. Lyckas 6 El Cantante ta hand om ledningen och får bestämma borde det vara bra chans då den har kanonform. Mycket öppet lopp, så jag tar alla.
  Avd 5:
Kallblodslopp över kort distans, det lär bli en del galopper. Ledningen är ganska bra i de flesta lopp (åfan) men i detta är det nog en jättefördel! Det kanske räcker med de tre som har bäst chans att ta den? 1 Lesja Kongen, 6 Trygfaks eller 7 Lottmar. Men med risk för galopper så kanske bästa att ta med några som står med tillägg. 
  Avd 6:
Borde vara mycket bra vinstchans för 6 Ni Talar Bra Latin som kommer ta hand om ledningen. Dock vann 1 Predator Icon på ett bra sätt senast från just ledningen så kanske med lucka tar den sig förbi på upploppet?
  Avd 7:
Sommartravets Final har samlat ett klart bra fält, som går över medeldistans och tre tillägg. Om man tar med de 2-3 bästa från varje volt borde man vara hemma :) 

Spiken & Luringen

3 Nimbus C.D. i avdelning 1.

Visar kalasform och har lyckats få ett perfekt läge! Alla lopp ska köras men det ser onekligen bra ut. Spik!

5 Action Launcher i avdelning 2.

Luringen denna gång blir även den en spik. Många startsnabba i detta lopp men jag tror att Olle kommer braka iväg till ledningen och sen blir det "lugna" gatan in till mål. Action Launcher har visat prov på att tåla tuffa lopp så varför inte spika? Just nu streckad på 5%.

30 jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)