V75 Tips Örebro söndag 28 december

/orebro.png 
  Avd 1:

1 Bear Dancer Är en tuff dam med bra form. Lyckas Erik tråckla sig loss från innerspåret borde hon ha mycket bra chans. 2 Art on Line Verkar på gång igen, är startsnabb och får en toppkusk i sulkyn. Med i striden vid rätt form. 5 By Air Kan mycket men inte visat det i de senaste starterna. Får Torbjörn överta ledningen kanske den blir svårslagen. 12 Aristocat Boko Topphäst som dras med dåligt spår igen. Ser mycket fin ut för dagen och med rätt resa är den med där framme. 6 Allaballakaitoz Startsnabb och i fin form. Stor galopp senast men kom tillbaks på ett bra sätt. Visade senast att den även går bakifrån. Tuffare emot nu.

  Avd 2:

5 Nadal Broline Var mycket fin i sin comeback efter ett halvårs vila. Hyfsat startsnabb men går även bra i dödens. Bra chans i ett ganska klent lopp. 2 Calvados In Är mycket startsnabb men travar som en kratta och lär nog få gå med skor, vilket inte gynnar. 9 Stepping for Money Går bra trots tuffa lopp och får en riktig kusk upp nu. Kan få bra lopp härifrån och ska räknas.

  Avd 3:

1 Democrat Ser läcker ut och har fått perfekt läge. Tar den ledningen är det hästen att slå i en ganska svag Gulddivision. Men är ingen tiger i slutstriderna. 5 Food Money Är även den mycket startsnabb och på Örebros oval kanske den lyckas ta ledningen. Skor på är inte optimalt. 2 Rocky Winner Har inte visat något den senaste tiden men har kapacitet att vinna detta vid rätt form. Fint läge och distans. 4 Parkin Har startat i Frankrike det senaste året men är tillbaks på svensk mark. Startsnabb men går även bakifrån. Storskräll…?

  Avd 4:

12 Oliver Kronos Har bra fart i kroppen och kan trots sitt spår runda samtliga. Har visat prov på fin styrka tidigare. 2 Julio de Luxe Gynnas av distansen och hållit sig i trav i de senaste starterna. Har bra kapacitet och felfri är den säkert med i striden. 4 Trailing Edge Se Luringen 5 L’Heritier Är stark och trivs med distansen. Skor på är dock ett minus. 6 Alamo Boko Kan en del men upp och ner i prestationerna. 9 Bearhawaii Har chans från sitt smygläge. Glöm senaste starten. 10 Kazire de Bob och 1 Super Otto är båda mycket kapabla men samtidigt inte så segervilliga. Inte helt uträknade i ett öppet lopp.

  Avd 5:

14 Remote Control Har mött stenhårt motstånd och är bästa hästen. Men att ta in dubbla tillägg för en fyraåring kanske inte är så lätt på Örebro. 11 He’s a Diffacolt Är ofta med där framme och borde vara så även denna gång. 1 Ringo Star Effe Bra form och fint läge. C-E försöker säkert leda loppet länge. Springspåren med 7 Versailles och 6 Hunter Mahan kanske kan överta ledningen, räknas oavsett i ett öppet lopp. 10 Journey Har kapacitet med är osäker. 2 Thaitec Har bra kusk men spåret? Felfri säkert med därframme. 8 Texas Chili och 12 Croque är två skrällar som kan överraska.

  Avd 6:

1 Tenzing Är kanske överlägsen i detta lopp. Men läge och klass är knepigt. Behåller de ledningen kan loppet vara över. 4 Gigant River Är startsnabb och har ett fint spår. Henrik försöker säkert överta, men räknas även bakifrån. 8 Primo Valentino Är mycket kapabel men spåret kan göra det svårt. 2 Nelly Burge Har form och läge, ska räknas. Flera med chans bakom.

  Avd 7:

10 Dernier Viking Se Spiken. 7 Zelda Zonk Har visat kanonform och har nu fem raka segrar tagna på bra sätt. Kan trots sitt spår långt ute på vingen säkert ta hand om ledningen i ett tidigt skede. 5 I Am Unique Är en stark dam som inte gick så bra från ledningen senast. Får hon loppet är hon med i striden. 1 Alvena Take It Har bra form och läge. Med lucka är den segerfarlig. 2 Geisha Sund Har ett fint läge, skräll?

Spiken & Luringen

10 Dernier Viking i avdelning 7.

Är bästa hästen och har bra form. Urstarkt sto som gynnas av hårt tempo vilket det kan bli här, om inte så lär Veijo gå upp och trycka på ledaren. Bra chans att krossa samtliga.

4 Trailing Edge i avdelning 4.

Fast med krafter kvar senast. Stark pålle som går bra i de flesta positioner, och har ett fint läge. Långt framme med rätt lopp.

27 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)