V75 Tips Örebro lördag 2 maj

 
  Avd 1:
Knepigt klass II-lopp. 6 M.T.Jeffrey har bra form och kusk. Lyckas den ta sig till ledningen kan det hålla hela vägen. 7 Mellby Collector fin senast. Kan hamna på vingel från detta spår. Kapabel och duger långt ändå. 5 Nose Gear klarar säkert av distansen. Spåret inte det bästa. Kan vara långt framme här. 2 Digital Product vann på ett bra sätt senast. Per positiv. kan duga. 1 Don Incantatore har form men läget kanske ställer till det. 3 Betel Am inte borta med rätt lopp.
  Avd 2:
6 Kan Ha var läcker senast från ledningen. Blir det samma nu har den toppchans. 2 Tripolini V.P. har bra form och är hyfsat startsnabb. Kanske får rygg på Kan Ha. Inte borta oavsett löpning. 5 Shiraz Brodde är kapabel och var fin i sin årsdebut. Kan vara långt framme även här. 9 Lotuscherie ser fin ut. Stig H låter nöjd. Får den loppet kan den vara med i striden. 1 Carpenter On Tor har läget men står hårt inne. Fidus. 10 Twitter får hoppas på tempo och tur med löpningen. Skräll.
  Avd 3:
7 Magic Tonight kan mycket. Möter ett gäng den ska slå trots läget. Spikas. 1 Nothing But Class har fint läge och är säkert med på pallen. 3 Kash’s Cantab har bra form. Bland de tre på läget. 10 Harry Haythrow får inte till det. Läget emot. 
  Avd 4:
2 Love Lini är startsnabb och jag tror Ulf laddar. Borde ha mycket bra chans från spets. 1 Chivas Boko kan hamna invändigt och får hoppas på tur. Kapabel och inte helt borta. 4 Da Vinci Boko verkar det bra med. Peter låter nöjd. 3 Diggers Elias är en skräll i form.
  Avd 5:
Öppet lopp, ta så många ni har råd med. 9 Resaca De Nando och 10 Frozen Royalty har båda springspår på tillägg. Kommer de iväg bra kan de vara någon av dessa som sitter i ledningen tidigt. Vinner då? 5 Caddie Hit är en fin och kapabel pålle. Inte borta med rätt lopp.
  Avd 6:
Återigen ett öppet lopp. 5 Paramount är startsnabb och kan göra grymma lopp ibland. Är den på humör kan det vara hästen att slå. 4 Archangel Am är en tuffing som är ute på fel distans. Kanske tuggar ner dom ändå? 2 Greenleaf Slim är Stenströmmer mycket nöjd med. Fint spår och borde vara med där framme. 11 Highspeed Call är luringen.  Många med chans bakom. 9 Maffioso Face var mycket bra senast. 6 Super Otto gör oftast bra lopp. 3 Mellby Apollo trivs på distansen. Har bra spår.
  Avd 7:
Spiken

Spiken & Luringen

8 Frozen i avdelning 7.

Hade inte startat på fyra månader  men såg urläcker ut senast. Kommer gå med jänkarvagn och barfota runt om igen. Är stark och tuff så distansen är inga problem.

11 Highspeed Call i avdelning 6.

Är i toppform, men har dock läget emot. Med tempo kan den överraska. Har vunnit från bakspår förr. Just nu streckad på 4%.

1 maj 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)