V75 Tips Mantorp 19 december

 
  Avd 1:
9 Narold Vox är en stark pålle med form. Distansen för kort? lär få tugga i spåren men ska räknas ändå. 6 Tomorrowland är en bra finne som kanske tar hand om ledningen och får den bestämma kan den bli svårtuggad. 2 Goldomaster har form och läge, inte borta med bra lopp.
  Avd 2:
Ville först inte spika Veijos 7 Roses Glory men när man kollar motståndet så... Mycket öppet bakom
  Avd 3:
Lärlingslopp och svårbedömt. 11 Top of the World har form men trist läge. 4 Global Revolver till ledningen och stannar där? 9 Sheer Bliss inte borta med med rätt lopp, kanske dags för vinst nu?
  Avd 4:
Öppet lopp ta så många ni kan
  Avd 5:
Jag hoppas mina två från bakspår räcker! 11 Counterfeightr och 12 Valeur. Två hästar och kuskar i form.
  Avd 6:
Spiken
  Avd 7:
5 Beppe Am kanske är en spik men är klar för finalerna plus att Örjan kör... Måste fylla på. 6 Lumberjack Joe drar till ledningen och håller den sig på benen kanske den vinner nu? oturlig galopp senast. 10 Je T'aime Ruinart stark och gynnas av tempo. Se upp med Luringen

Spiken & Luringen

6 Seedorf O.M.F. i avdelning 6.

Ser stark ut och har ett bra läge. Erik kanske får överta ledningen? oavsett löpning så är det bra chans, då även värsta motbudet blivit struken.

3 Balder Hornline i avdelning 7.

Har hyfsad form och är kapabel. Får den ett bra lopp är det med där framme. Gynnas av hemmaplan. Sett mycket fin ut vid sina vinster på slutet. Just nu streckad på 3%

19 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)