V75 Tips Kalmar söndag 21 juni

 
  Avd 1:
1 M.T.James är en möjlig spik om nu inte Kern bakom formtoppade 5 Let’s Dance D.E. får för sig att gasa!? Iof om Kern lyckas kanske den håller hela vägen? Kan bli ett högt tempo här och Kalmars upplopp kan bli längre än vanligt för många. 8 Ready For More tuffing som kanske får loppet. 9 Angelo Am skräll med bra spurt...
  Avd 2:
4 Valentino Strix har bra läge och toppform. Var med i Konungapokalen nyss och gjorde inte bort sig där. 3 Sweet’n Sour Akema har även den toppform och fint läge, dock lite osäker. Hoppas och tror det räcker med dessa två streck.
  Avd 3:
9 Maven är ett toppsto som "normalt" ska ta hem detta lopp. Fick dock tuffa lopp i elitloppet och kanske inte är på topp? Jag måste dock ta med fina stoet 8 Your Highness som kan hur mycket som helst. Formen är det inget fel på.
  Avd 4:
6 Part Nan Angelen är även den ett spikförslag men orutinerad och visat lite osäkra takter förr. Lyckas Bergh hålla den i trav är det bra chans. 1 Jägermeister Akema har läget och kan få fint lopp i draget. 4 Neutron Broline har finfin form och laddar för ledningen, bra chans därifrån. 12 Bravo Navarone har läget emot sig men har bra kapacitet och form, räknas.
  Avd 5:
Spiken
  Avd 6:
Ännu ett spikförslag i 9 Sauveur som var grymt fin senast i finalen på Solvalla. Tål de flesta upplägg. Är dock ny i klassen och möter några formtoppade motståndare med bättre läge. 5 Allaballakaitoz var hyfsat fin i debuten för Untersteiner när den vann överlägset på en topptid! Samma resa igen och den kan bli svårslagen. 6 Shadow Woodland är i kanonform men har spår utanför Allaballakaitoz, ska räknas med rätt resa. 11 Naglo ’ del Nord kan väldigt mycket och kan avsluta fort. Får den sitt lopp i draget kan den överraska!
  Avd 7:
Ingen större klass på Gulddivisionen, vilket är förståelig. 3 Arazi Boko får Johnny i sulkyn, har bra form och läge. Öppet lopp... Luringen kanske vinner?

Spiken & Luringen

6 Sorbet i avdelning 5.

Form, läge, distans och kusk. Inte många orosmoln på himmeln här inte. Ruggigt stark plus att den kan speeda oxå. Har avslutat sista 800m på en 10-tid...!! Måste ha toppchans här!

12 Reven d’Amour i avdelning 7.

Har bra form men ett surt läge. Kan Ulf ge den ett bra lopp kan den avsluta fort. Just nu streckad på 5%.

21 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)