V75 Tips Jägersro tisdag 28 juli

 
  Avd 1:
Möjlig spik på 3 Your Highness men kanske blir tufft tempo och någon med smyglopp hinner förbi på upploppet?
  Avd 2:
SPIKEN
  Avd 3:
Öppet lopp. 2 Solon har bra chans från ledningen, om han tar den? En felfri 1 Surinam F.H. kan säkert ara med i striden.
  Avd 4:
6 Robert Bi var sjukt bra när den vann på 10,0 över medeldistans! Med samma form vinner den detta. 7 Papagayo E. kan mycket och är hyfsat startsnabb. Från ledningen kanske den inte förlorar detta. 4 Ivar Sånna i rygg på Papagayo och med lucka är en fin "skräll".
  Avd 5:
Unter till ledningen med 1 Nothing But Class och håller säkert länge, men inte helt hundra på att han får bestämma därframme. 11 Truculent är inte ofarlig trots bakspår. Mött klart värre hästar än detta. Se upp med Luringen
  Avd 6:
Åbergs är ett kanonlopp i år där flera har chansen. Självklart betyder positionerna mycket. 1 Royal Fighter kanske lyckas hålla upp ledningen, om det lyckas är det bra chans. 6 Creatine visar kalsaform! Var kanonbra i Finland, måste räknas. 2 B.B.S.Sugarlight Från ledningen vinner den nog. 3 Mosaique Face tuffing som tyvärr ofta får tuffa lopp. Duger med rätt resa. 8 Delicious U.S. har toppform och körs av Örjan.... 4 Oasis Bi är mycket startsnabb, Björn kör till ledningen och släpper till första bästa?! Med lucka blir den farlig.
  Avd 7:
Knepigt långlopp, men jag tror och hoppas att det räcker med de tre jag har streckat. 

Spiken & Luringen

9 Pacific Broline i avdelning 2.

Ett treåringslopp där jag tror att Björns häst bara ät bäst och tar ner dom oavsett löpning. Har visat klart fina resurser och dettalopp borde den ha bra chans att ta hem.

9 Tycoon Conway i avdelning 5.

Unter lär knappast missa spets här och kommer säker leda loppet länge. Men det kan eventuellt finnas vissa kuskar som inte kommer låta honom få bestämma därframme. Tycoon Conway har ett klart fint läge här och Steen Juul brukar kunna hitta bra resor. Har en fin spurt att tillgå och inte borta här. Just nu streckad på 7%.

28 jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)