V75 Tips Jägersro tisdag 26 augusti

 
  Avd 1:
7 Carelin är i bra form för dagen. Håller den sig felfri är det nog vinnaren i detta lopp. 12 Poochai har ett trist läge men är såpass kapabel att den ska räknas ändå. 
  Avd 2:
Ett tvåhästarslopp där mina streck ska räcka. 3 Västerbo Fantast och 9 Amazon Am har bäst kapacitet, med fördel för Erik på läget.
  Avd 3:
2 Ni Talar Bra Latin är en möjlig spik, men den har dock inte startat på ett tag. Medvetet av Puro? Åke Lindblom låter helnöjd med 7 Sauveur. 
  Avd 4:
Se Spiken
  Avd 5:
4 Sir Ratzeputz har form och bra läge, kommer nog leda länge här. 10 Ivar Sånna har toppform och fin kapacitet. När hittar Robert rätt med 10 Final Oak? Den kan vinna med rätt form.
  Avd 6:
12 Archangel Am är grymt kapabel, men står här med ett mycket tråkigt läge. Lyckas Ludde köra sin häst felfri då kan det bära av mot ledningen. Den som släpper vet att han får lucka. Men vill man släppa....? Kan bädda för överraskning? Se Luringen
  Avd 7:
Öppet lopp. 1 Maverick Man och 2 Ruhuna Tea är kapabla och har båda fina lägen. 7 Bandit Hornline är en fin pålle, drar Bergh iväg mot ledningen kan det vara vinnaren. 11 Tintin med Björn är en möjlig skräll...

Spiken & Luringen

7 Lotuscherie i avdelning 4.

Gjorde det ganska bra i Stochampionatet. Hon är hyfsat startsnabb och har bra form. Här borde Erik kunna få överta ledningen ganska omgående, därifrån kan de bestämma tempot hela vägen in i mål.

10 Boys Going In i avdelning 6.

Kördes lugnt senast och gjorde det bra, mot bl.a. Corky. Är i bra form och kan få ett fint lopp härifrån. Möjligt att det blir körning där framme och då kan Fredrik komma åkandes på upploppet? Just nu streckad på 6%.

24 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)