V75 Tips Halmstad lördag 4 juli

 
  Avd 1:
6 Romeo Amok till ledningen och vill gärna släppa till Björn bakom 7 Tokio Hotel Hall. Då kan Björnen bli svårslagen. Men Untersteiners 10 Carabinieri har visat mycket bra fartresurser. Den speed som han har kanske räcker för att vinna detta. Chansspik. Annars flera bakom som är kapabla. 12 Picasso är en dunderskräll, jag vet spår 12 är hopplöst på V75 men det har ju hänt förr.
  Avd 2:
Svåraste loppet för dagen. Jag har helgarderat. Se upp med min Luring.
  Avd 3:
3 Empress Brodda var jag inne på att spika då den visat mycket fin form och vann på ett bra sätt senast. Utan galopp och i ledningen vinner den. Men det är ju två ganska avgörande saker, därför väljer jag att gardera med de som har bäst chans. Blir det fart hela vägen kommer Örjan bakom 7 Faith Hill på upploppet!
  Avd 4:
En eller alla för mig, och för att systemet inte ska bli för dyrt så väljer jag att spika 6 Staro Italy med Uhrberg i sulkyn. Thomas som fortfarande är en av landets bästa startkuskar sitter förhoppningsvis i ledningen tidigt och sen hoppas jag den säljer sig dyrt därifrån.
  Avd 5:
12 Legend Brodde har springspår på tillägg och kanske kan få ett fint lopp härifrån, Björn kör för ledningen? Skräll kan 13 Danne Edel vara, den kan en del och Reijo låter positiv. 
  Avd 6:
Här blir det fartrusning! Jorma bakom 11 Coldtown är en mycket bra häst och får den lopp i draget tar den ner alla på upploppet!
  Avd 7:
Spiken

Spiken & Luringen

8 El Mago Pellini i avdelning 7.

Gjorde ett mycket fint lopp senast när den slog Panne de Moteur från dödens. Spår åtta är ju ingen höjdare, men jag är ganska säker på att Adrian kommer få överta ledningen ganska tidigt, och därifrån tror jag ingen i detta gäng kan ta ner honom!

4 Magnus P.H. i avdelning 2.

Den lägsta divisionen över kort distans ser mycket öppen ut. Men en som har visat toppform och är mycket startsnabb är Magnus P.H. Det är inte omöjligt att dom leder loppet hela vägen? Just nu streckad på 4%

3 jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)