V75 Tips Gävle tisdag 23 december

 
  Avd 1:
Det ser ut att stå mellan 9 Paparazzi M. och 8 Shadow Woodland, vilka verkar ha lite mer klass i sig. Spår 9 är inte så farligt, jämfört med spår 8 som är värdelöst på Gävle. Därav rank mellan dessa. Men skulle Shadow Woodland få överta ledningen utan för mycket jobb, så kan den bli svårslagen.
  Avd 2:
Knepigt stolopp, som vanligt. 3 Damzel Eson har bra spår, form och blir kuskförstärkt. Från ledningen är det nog hästen att slå. 2 M.T.Incredible är osäker men skulle hon hålla sig i trav och ta ledningen då blir hon tuff. Kan felfri självklart även vinna från andra positioner. 8 Kicki the Dancer blev fast med krafter kvar på Solvalla och vann lätt senast efter perfekt resa. Har bra segerprocent. 15 Sally Hill är ju den med bäst kapacitet men med Gävles korta upplopp samt att behöva runda så många kan bli en för tuff uppgift. Måste ändå med på systemet. 12 Unique Gowan var det snack om i den senaste starten, då över mastiga 3000m. Hon gjorde det bra då efter ett tufft lopp i tredjespår sista varvet. Verkar har bra form och Örjan i sitter vagnen.
  Avd 3:
Tre som höjer sig över mängden och en skräll som när den fungerar kan överraska. 2 Diamond Duo har läget och är startsnabb. Gjorde det bra som tvåa bakom Bar Plombier senast och får hon sitta ostörd i ledningen kan hon bli svårslagen. 4 Deal or No Deal har bra läge och kan vid rätt resa vara med i striden. Har i de två senaste starterna mött stenhårt motstånd och gjort det bra. 10 Highspeed Call hade varit en spik med framspår över denna distans. Nu har hon bakspår och lär få en tuff resa, kan dock duga ändå om Torbjörn lyckas hitta de rätta ryggarna. Var ganska betrodd i ett Gulddivisionslopp på Halmstad nyligen... 6 Dellvann är skrällen som kan överraska om hon tar sig till ledningen. Därifrån kan hon bita ifrån sig ganska bra. Tas med på systemet för att ha någon chans till hyfsad utdelning ;)
  Avd 4:
Borde stå mellan mina tre streck. Jag hoppas att min Luring kan ta hem det. Lyckas dock Erik bakom 4 Quick on the Draw ta hand om ledningen kan de bli svårslagna. Hon har mycket bra fart inom sig, men inte något man vågar spika. 9 Casper Downhill har tagit många segrar i Finland och vann från ledningen på ett fint sätt på Gävle. Kommer hon till från sitt bakspår är hon säkert med där framme. 
  Avd 5:
Se Spiken
  Avd 6:
3 Bullyoung är fin 3-åring som går bra i ledningen, vilket den visat i sina två senaste segrar. Kan Bergh ta tät har den bra chans. 1 Zenit Brick får ett bra lopp från spåret men stor risk att den blir instängd. Kommer den ut har den en bra spurt att tillgå. 6 Origo Tilly kan en del och är ganska så tuff av sig. Om Torbjörn kan ge den ett smyglopp är den med i striden. 8 Gross Weight har bra fart i sig även om den har flera andraplatser. Var klart sämre senast även om den fick harva i dödens. Har nog blivit bortlottad här, men med Örjan i vagnen så kan det lösa sig ändå. 11 New Generation blev mästerligt kört av Björn i den senaste starten vid segern (dött lopp). Har bra form men behöver tur från detta läge.
  Avd 7:
1 Rufus S.F. Har bra läge och Leif kan säkert ta hand om ledningen. Med lopp i kroppen är den bättre denna gång. 3 Denco's Nero Kilab har bra form och läge. Får Torbjörn i vagnen denna gång vilket är klart positivt. Vann ett breddlopp från spets senast över samma distans. 12 Caddie Hit har visat toppform i de senaste starterna, och har en kusk som även han är i form. Tuff häst som tål att gå i spåren. 15 Venkatesh är den bästa hästen men ojämn. Har många att runda från sina dubbla tillägg. Räknas ändå på kapacitet och Örjan. 5 Lumberjack Joe och 4 Nexus Tilly har båda bra form och inte helt borta.

Spiken & Luringen

2 Bellfaks i avdelning 5.

Har bra tider i kroppen och visat grym kapacitet vid sina segrar. Står bra till och lär få överta ledningen i ett tidigt skede och dundra på där framme.

5 Exciter i avdelning 4.

Vann från dödens vid senaste vinsten och satt fast i den senaste med krafter kvar. Om Per kan "sno" åt sig ledningen vinner den, men den har även chans om den skulle få annan position. Just nu streckad på 8%.

21 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)