V75 Tips Färjestad lördag 13 september

 
  Avd 1:
Bra lopp men hårdheten i Jeppas blir avgörande. Se Spiken
  Avd 2:
Bra chans för Nurmos/Jorma, 1 Coldtown leder förmodligen hela vägen.
  Avd 3:
Klen Gulddivision, där Erik kanske släpper till Johnny? Seabiscuit såg fin ut senast innan galoppen. Portos har läget.
  Avd 4:
Öppet lopp, se upp med min Luring.
  Avd 5:
4 Underpaid Hanovover gick riktigt bra senast. Möjligt att den får samma tuffa lopp, men möter inte lika tuff(a) motståndare nu. Spik? 9 Food Money såg kalasfin ut senast i sin comeback.
  Avd 6:
Riktigt bra kallblodslopp! Jag tror risken är överhängade att Melander blir instängd!? Kommer han ut lär han få harva i dödens. Det kan ändå vara så att den bara är bäst och vinner ändå? Jag tippar ändå den troliga ledaren 6 Lome Brage etta, han kan leda loppet länge...
  Avd 7:
Avslutningen är ett stayerlopp där 11 Poker Kronos är favorit. Den har bra chans även här, men möter ganska bra hästar och han har fått snabba pengar på sig. 10 Prince di Poggio är en segermaskin i toppform, Daniel Olsson upp nu! 8 Red Hot Snapper såg fin ut senast, Stefan kanske kör fram och övertar? Kan leda länge...

Spiken & Luringen

2 Jeppas Maxi i avdelning 1.

Har klart bra kapacitet, och såg riktigt fin ut senast när den mötte 5-åringseliten i Jubileumspokalen. Står med ett fint läge här och borde ha toppchans i detta lopp!

11 Global Patriot i avdelning 4.

Magnus låter ganska nöjd med formen. Håller den sig bara i rätt gångart så är det inte omöjligt att den ska kunna ta ner dom den sista biten. Just nu streckad på 6%.

12 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)