V75 Tips Eskilstuna söndag 2 november

   
  Avd 1:
3 Neona Princess har kanonform och bra läge, Leder kanske hela vägen. 4 Amazon Am var nog inte i sin bästa form senast och kan klart mycket bättre. 2 Xenia G.T. gjorde ett topplopp vid vinsten. Inte ofarlig med rätt resa. 6 Air Frame fick ett jobbigt lopp i försöket men kanske borde kunnat mer? 
  Avd 2:
4 Shadow Woodland är i toppform, och verkar gå på alla distanser. Hamnar var? 5 Shiraz Brodde är en mycket kapabel pålle från Stall Båth. 2 Berkut Boko har form och är startsnabb, leder kanske hela vägen... ?
  Avd 3:
9 Face’em gjorde ett topplopp senast som tvåa. Sitter inte loppet i benen och den går felfritt har den bra chans och spikas på lilla. 2 Iponema med Örjan har läget och kusken, vann trots tufft lopp i försöket och lär får ett bättre lopp denna gång. 4 Olympia Tilly och 1 Florida Queen kan vara värda att se upp med.
  Avd 4:
Spikar 10 Pledge Allegiance trots bakspåret, hon möter ett gäng som hon borde kunna slå.
  Avd 5:
Svårlöst lopp om nu inte min Luring tar hem det!? Chansspik eller ta många.
  Avd 6:
Spiken
  Avd 7:
1 Emmett Brown har läget, och lyckas Erik behålla ledningen ska det vara bra chans. Men det är inte säkert de är tillräckligt startsnabba, då 4 Psycho är mycket startsnabb. Lyckas Björn ta ledningen är det kanske hästen att slå. 2 Conlight Ås blir bättre och bättre, fint läge här. 3 Je t’Aime Express är Kriterievinnaren som har kanonform. Vann på ett bra sätt senast och ska räknas igen. 

Spiken & Luringen

2 Charrua Forlan i avdelning 6.

Nu när Ivar har blivit struken ligger vägen (om än ingen lätt) öppen för 2 Charrua Forlan. Har grym form och perfekt spår. Hans-Owe kommer bli släppt till ledningen och då borde de ha mycket bra chans!

6 Daytona i avdelning 5.

Det var ett tag sedan Ludde fick äntra vinnarcirkeln på V75. Men det kan vara dags tillsammans med 6 Daytona som jag tror kan ha bra chans att ta ledningen, och väl där kan hon bli ganska kaxig. Dock är ju brasklappen att Ludde inte har något flyt för dagen, men förhoppningsvis kan han få sätta dit en nu! Just nu streckad på 4%.

1 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)