V75 Tips Eskilstuna lördag 1 november

  
  Avd 1:
Har valt spiken här. Mest på grund av att jag inte hittar bättre. Så lite av en chansning är det, men visst vore det gött om spiken satt i inledningen ;).
Bakom lurar främst Westholms kapabla och startsnabba 2 Time Machine. Den gjorde en slät figur senast men det ska man nog inte bry sig om. Bra läge och kommer köras BF. 9 Queasy med Örjan kan få loppet.
  Avd 2:
Öppet 3-åringslopp. Vem tar ledningen? Favoriten har innerspår på tillägg och många att runda. 3 Sobel Jocke med Unter i ledningen brukar ju gå bra.
  Avd 3:
3 Oasis Bi ska vinna enligt tränaren, men sånt har man ju hört förr. Har dock perfekt spår och kusk. 5 Chelsea Boko kan mycket och en offensiv Jorma kan avgöra. 9 Digital Ink såg fin ut senast och verkar på gång, tuff kusk i sulkyn så här kommer det nog inte att smygas.
  Avd 4:
Var inne på att spika Veijos 4 Denco’s Nemo Kilab, men 7 Bart M.M. med Erik kan vara en kanon i vardande? 9 Panoramic är bästa chansen enligt Stall Melander.
  Avd 5:
Ett lärlingslopp där det främst står mellan 1 Ritmo di Poggio och 4 Lasken Palema. Ledningen kan vara guld värd här. Från bakspår finns dock två fina pållar i 9 Pat Poker Zenz och 13 Chip Dealer. Båda tuffa nog att runda alla här.
  Avd 6:
Bergh med ett stall i form bakom 3 Montdore måste ha bra chans även om den lär få harva utvändigt. 6 Lucky Luke Zenz leder nog länge, men får den press kan det bli för tufft? Trög långluffare är 1 Linus Wibb som kan få problem med spåret, är dock i kanonform! 8 Diego M.Boko är inte oäven trots spåret...
  Avd 7:
Avslutande loppet är svårlöst. 2 Send in the Clowns släpper till 3 Trailing Edge, som i sin tur släpper till 6 Quality Question10 Coldtown har kanonform och tål de flesta upplägg. 4 l’Heritier trivs med högt tempo, kan få loppet.

Spiken & Luringen

5 Food Money i avdelning 1.

Verkar bli bättre och bättre, och visat sig även vara ruggigt startsnabb! Förhoppningsvis pressar inte någon i sönder Balogh bara för att hon är en "okänd" kusk? Så utan tokpress borde det vara rimlig chans att ekipaget vinner.

2 Send in the Clowns i avdelning 7.

Har bra kapacitet och verkar tillbaks i hyfsad form, vilket även kusken har. Startsnabb och lär få en bra resa härifrån. Streckad på 7%.

1 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)