V75 Tips Boden lördag 14 juni

 
  Avd 1: Startar 20.30
Svårlöst lopp med favoriter med antingen dåliga rader och/eller dåliga lägen. 5 Queasy kan bättre men inte visat det på ett tag. 8 Tresor d’Inverne startsnabb, hamnar? Får den ledningen blir den farlig. Se min luring 1 B.B.S Mandarino.
  Avd 2:
Mycket svårlöst lopp där många har chansen i detta uttagningslopp till Diamantstoet . Erik har springspår med favoriten 12 Joy Ribb och har en smickrande rad. Se upp med 8 Maxmara, även den har bra form...
  Avd 3:
7 Åge Hornline har form och är startsnabb, Petter tror på mycket bra chans. Leder förhoppningsvis hela vägen. Öppet bakom.
  Avd 4:
Spiken.
  Avd 5:
Svårt kallblodslopp om nu inte 13 Flex är lika bra som senast? Bergh tror på bra chans. 12 Hulte Magnus och 2 Farmbaron räknas främst därbakom. Se upp med 8 Adrigo som har mycket bra form.
  Avd 6:
10 Maverick Man med Erik är kanske bästa hästen, har dock bakspår och garderas främst med 1 Kossu Sisu som var mycket fin senast, kan leda detta lopp länge. 
11 Venkatesh med Örjan dyker upp sista 30m...?
  Avd 7:
3 Raja Mirchi med Adrian i sulkyn som har bra självförtroende och ett gott förtroende för hästarna han kör åt stallet. Till skillnad från gnällspikar som inte litar på sina hästar vågar Adrian köra fram utvändigt och iallafall ge hästen en vinstchans. 4 Nahar såg inte lika fin ut senast som tidigare, men Bergh är fortfarande optimistisk. Har ett fint läge här och kan krossa samtliga med rätt form. 2 Occhione Jet kommer köras av Stefan Söderkvist vilket enligt mig inte är något minus. Gjorde ett okej lopp efter galoppen i årsdebuten. Har ett kanonläge här och kan få loppet. 9 Uncle Peter står med ett bakspår denna gång, men det kanske kan ge utdelning? Johnny kan smyga fram honom i draget bakom favoriterna.
Spiken och Luringen

4 B.B.S Pelleshan i avdelning 4.

Såg grym ut senast när den vann från ledningen ohotad. Det var t.o.m. lite krafter kvar när den landade på fina 11,5aK, visserligen på Färjestads bana, men på ett mycket fint sätt.

1 B.B.S Mandarino i avdelning 1.

1 B.B.S Mandarino har bättre form än raden, och står med perfekt läge här! Körs denna gång av "tuffingen" Johnny, som lär ta emot alla förutom Tresor d’Inverne? Johnny leder länge eller släpper till Bergh som kommer ge luckan på upploppet...? ;)

12 jun 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)