V75 Tips Åby onsdag 28 maj

 
  Avd 1:
10 D´One är säkert den bästa hästen, men med osäker form och ett tråkigt läge är det bäst att gardera med främst stallkompisen 1 Mellby Briolett som har ett perfekt läge på Åbys bana, kan få loppet härifrån. 3 Air Frame var mycket fin senast vilket gav formbesked samt att Björn sitter upp igen.
  Avd 2:
9 Curtsy Hanover såg bra ut senast och kan vara ett ämne i vardande, Örjan smyger med och sveper dom på upploppet? 6 Clara R.C är kapabel och startsnabb, kan hålla länge om det inte körs i för tufft tempo. 10 Stylish Hanover gör det ofta bra och räknas med bra chans trots läget. 7 Pif ser fin ut för dagen, outsider att se upp med. 1 Blended Bellouet har innerspår, men var hamnar denna starka dam? 2 Beverly Boko kan en del, inte borta med rätt form och löpning. 11 Wiss Shadow är en skräll med rätt tempo.
  Avd 3:
Spiken
  Avd 4:
5 Happy Days är mycket startsnabb och lär leda loppet länge, kanske hela vägen. 2 Blue Motion kanske liftar med bakom Johnny och smiter förbi på upploppet? 6 Valentino Gowan ser bra ut för dagen och räknas även den. Mycket öppet lopp bakom dessa.
  Avd 5:
8 Gila Håleryd är en möjlig spik, men första gången barfota kanske kan ställa till det? Får hon extra fart och håller sig felfri lär hon bli svårslagen. 11 Spurs Rain kan mycket. 1 Glamour Håleryd har läget och kanske släpper när stallkompisen kommer? Får bra lopp från detta läge. 15 La Contessa och 9 Kalla Bob är outsiders värda att se upp med i ett öppet stolopp.
  Avd 6:
Som jag ser det ett tvåhästarslopp, vilket borde stå mellan 8 Zonguldak och 6 Monte Major. Den senare har läget och leder säker loppet länge, men över distansen kommer förmodligen Zonguldak pressa på sista varvet och med den form han har så går ingen säker.
  Avd 7:
4 Amazing Man är rätt favorit på visad form och kapacitet. 2 Rolex Bigi blir bättre och bättre. 3 Boys Going In är startsnabb och kan få loppet med OS. Passa min luring 9 Djali Boko1 Tycoon Conway Hall såg bra ut senast och har ett fint läge.
Spiken och Luringen

5 Magic Tonight i avdelning 3.

Avstod elitloppet och kommer ut här med perfekta förutsättninngar. Kanonform och har bra läge för ledningen. Vinner detta när Solvato körs med skor och "sparas" till Norge(?).

9 Djali Boko i avdelning 7.

Det var en ganska intesägande seger senast, men speed det har den! Får den en bra resa kan den smälla till på upploppet. Just nu streckad på endast 4%...

27 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)