V75 Tips Åby lördag 20 december

 
  Avd 1:
Åby och dubbla OS. Ledaren och vinnarhålet gör upp? Vilka jag tror blir 6 October Kronos och 2 Mr Pellegrino.
  Avd 2:
Samma löpscenario som i avd 1? Då ska det stå mellan 4 Photoboy och 1 Westline
  Avd 3:
Se Spiken 
  Avd 4:
Lärlingslopp där "Proffskusken" Frank Nilsson blir favorit med 1 Priamo Caf. Stor chans att han leder loppet från start till mål. Öppet bakom och jag fyller på med vad jag har råd med på det stora systemet.
  Avd 5:
Stolopp över medeldistans och tillägg. Lyckas Johan behålla ledningen med 1 No Credit Broline och får styra därframme kan de bli svårslagna. 13 Lady Montechristo har springspår och bra form. Se upp med 2 Isa Sånna med Uhrberg i sulkyn...
  Avd 6:
Borde räcka med tre streck men se upp med min Luring. 
  Avd 7:.
3 West Wing har visat kanonform i sin nya regi, möjligt att den bara vinner detta. Men har ju förr visat sig tycka om andraplatser...1 Sander Esterel med Johnny är lägesgynnad. 4 Listas Rafiki kan en del och har bra spår. 7 Bearhawaii verkar på gång, har bra fart i sig. 9 Paramount är en outsider på läget.

Spiken & Luringen

7 Dreams Take Time i avdelning 3.

Dreams Take Time såg fin ut senast men fick ett tungt lopp. I en ihålig Gulddivision kan Johnny säkert pressa sig till ledningen och väl där brukar Dreams Take Time bita ifrån sig bra!

12 Tintin i avdelning 6.

Tintin var bra i senaste starten då han vann från dödens. I ett Klass I-försök med många knepiga formrader kan Björn säkert lotsa fram sig i en bra position och komma med en liten överraskning. Just nu streckad på 4%. 

19 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)