V75 Tips Åby lördag 17 januari

 
  Avd 1:
Se Spiken 
  Avd 2:
3 Il Sånna till ledningen och släpper till 4 Springover? Kan då stå mellan dessa båda, som har bra form och gjort fina lopp på slutet. 6 Raymond Palema har framspår denna gång och har gjort två mycket fina insatser på V75 från spår 12 i de senaste starterna. Mycket snack om 12 Plead Guilty som ser kanonfin ut för dagen. Ska räknas trots spåret.
  Avd 3:
6 Quick Fix gjorde ett topplopp senast från ledningen. Kunde då inte stå emot en ruggit bra motståndare. Bättre distans denna gång, och väl i ledningen är det hästen att slå i gänget! Ett lopp där det känns som en eller alla...
  Avd 4:
Ett stolopp där två sticker ut som har bra form och spår. 6 Jetset lär dyka till ledningen men Johan kanske väljer att släppa till Flemming och 5 Artemis? Kan bli att det då står mellan dessa. Annars har ju 10 Kicki The Dancer toppform och Troels låter mycket positiv. 2 Wingait Ida och 4 Network Broline är två tänkbara outsiders med fina lägen.
  Avd 5:
15 Mind Your Face har klart bra form och trivs bra över distansen. Från ett springspår kanske Stefan satsar framåt, mot ledningen? Dock en "icke"-vinnare som jag inte vågar spika. 9 Electrifying har bra form och står bra inne i loppet. Skuttburken 8 Linus Wibb är nog den starkaste hästen i loppet men galopperar ju nästan jämt. Lyckas Björn köra den felfri slutar den garanterat långt fram. 12 Naglo Del Nord är en kapabel och stark pålle, men Veijo låter inte så nöjd med att den måste gå med skor på.
  Avd 6:
9 Vacqueyras har stängt spår men har återigen hittat en toppform. Kan profitera på högt tempo och måste med på kupongen! Favoriten i loppet 5 Oliver Kronos har ett bra spår och tränaren Stenströmmer låter mycket nöjd med uppgiften. Får den sitta ostörd i ledningen kan den bli svårslagen. 4 West Wing har visat härlig form i sin nya regi. Tål tuffa lopp. Se upp för min Luring
  Avd 7:
Ett fint Gulddivisionslopp avslåtar omgången på Åby. Och jag tror 7 Noras Bean har mycket bra chans. Får Söderkvist ledningen utan för mycket strul blir den svårslagen. Men det kan ju bli så att Untersteinrarna kör emot den, och att få harva i dödens i hårt tempo kan bli för tufft? Både 2 Nothing But Class och 3 Harry Haythrow är startsnabba och har bra form. Vem av dom får bästa loppet? 1 Kash´S Cantab har spåret och Stig H låter ganska positiv, där han säger att den ska få lite ny utrustning. Kanske skräller om det blir ett hårt tempo därframme? En som gynnas kraftigt av hårt tempo är ju Flemming och även hästen 9 Montgomery Hill, de kan få loppet här...

Spiken & Luringen

1 Västerboonthenews i avdelning 1.

Går bra med skor runt om. Perfekt läge då den är startsnabb och har en formkurva som pekar uppåt. Luktar ledningen runt om!

6 Venkatesh i avdelning 6.

Venkatesh har mycket fart i sig men verkar inte helt stabil i formen. Dock har han sett fin ut på slutet och Hultman verkar ganska nöjd. Har äntligen ett framspår nu, så kanske Örjan satsar framåt i starten? Kan oavsett löpning vara långt fram. Just nu streckad på 5%.

17 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)