V75 Tips Åby lördag 11 oktober

 
  Avd 1:
Västerbo och Fleetfoot kör hela vägen? Kan borga för en överraskning. Min "Luring" kanske?
  Avd 2:
Öppet Klass I lopp där favoriten har ett 11e-spår. Flera som har bra form och bättre lägen...
  Avd 3:
"Spiken"
  Avd 4:
Här chansar jag med att spika Silver Annie från spår 9. Jag tror det blir lite tempo på loppet och att Erik kommer smyga med där bakom. Flera fina med chans främst 2,4,5 och kanske 11?
  Avd 5:
Lärlings-SM där det finns klart bra hästar med. Jag tror och hoppas att mina fyra streck ska räcka. 7 Hamilton As leder hela vägen?
  Avd 6:
5 Bear Dancer är i god form och en möjlig spik om den inte får press. Leder nog detta länge...
  Avd 7:
Svenskt Mästerskap tillika Gulddivisionen avslutar V75. "Normalt" ska 4 Mosaique Face vinna detta från ledningen, men form och motstånd gör att jag garderar. Främst med formtoppade 7 On Track Piraten med Johnny i sulkyn. Paret verkar trivas ypperligt tillsammans. 1,6,12 är ju inga duvungar precis... Är Digital Ink tillbaks i storform?

Spiken & Luringen

5 Your Highness i avdelning 3.

Har mycket bra kapacitet inombords, men har tyvärr inte fått till det riktigt i år. Har dock fått ganska tuffa lopp den senaste tiden och det kan vara dags för henne denna gång. Nu med "ordinarie" kusk i vagnen.

2 Mr Chicago i avdelning 1.

Ett mycket bra silverdivisionslopp där det kan gå undan i början. Chicago är mycket startsnabb och har ett perfekt spår där Carl-Erik förhoppningsvis kommer att få rygg på ledaren, därifrån kan den komma med en grym avslutning på OS. Endast streckad på 5%! 

10 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)