V64 Tips Romme 19 september

/v64.jpg
Tippad av gästtippare Peter Andersson från Västergötland som har stort intresse för travsport.
"Jag har prickat sju stycken V64 omgångar i år. Jag lägger ner mycket tid på trav och försöker åka och titta på så många omgångar jag hinner med."
Kommentarer

Avd-1: Fredagens V64 omgång inleds med ett svårlöst kallblodslopp på medeldistans och är det lopp i omgången där det kommer krävas flest antal streck. På mitt lilla system har jag med sju hästar.


Spiken
Avd-4: Den femåriga 12 Prince di Poggio har en hel rad med starka bedrifter bakom sig, kommer från ett stall med megaform som Sophie Ställberg driver i Romme. Daniel Olsson var lyrisk efter förra starten på V75, nu med Thomas Pettersson som styr och känner hästen väl.


Chansspiken
Avd-5: 6 Magic Tonight. Satt senast fast på Jägersro gulddivisionen med krafter kvar, har varit mycket bra under året och jag tror att han blir svårstoppad här. Största faran är 5 Shaq Is Back vars form är svår att bedöma, var senast sjuk när han startade i Elitloppsförsöket. Han är startsnabb och har ett bra spår. Troligtvis behöver han ett lopp före toppform.


Luringen
Avd-3: Nice and Easy sprang två lopp under augusti månad. Hon blev placerad på Solvalla den 13/8 men gjorde ett bra lopp som tvåa på Gävle den 31/8 ” Hon känns jättefin i träning. Går det bra här, är det meningen att hon ska anmälas till start på Hagmyren (V75/Diamantstoet) skriver Easy i sin tränarrapport”

 
19 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)