V64 Tips Östersund söndag 22 februari

/v64.jpg 
  Avd 1:
4 Linus Ru borde ha bra chans efter vad den visade senast, men en gång är ingen gång...? Flera med chans bakom om det skulle strula för favoriten. Se upp för min luring
  Avd 2:
Spiken
  Avd 3:
Montélopp - Det ska räcka med mina två streck.
  Avd 4:
1 Spik Vilja är kanske en spik som har form och bra läge, men kusk och kallblod över "stressiga" 1640m kan ställa till det.
  Avd 5:
7 Amino Håleryd är dunderfavorit på strecken, men vann ett lalla-lopp senast. Spår 7 kan bli jobbigt. 8 Fire Fighter var heroisk i loppet nästsenast, med en bättre kusk då hade den vunnit. Samma kusk och och läge denna gång. Visade prov på startsnabbhet senast efter att ha blivit tvåa bakom Digital Collection.
  Avd 6:
13 Lesja Kongen gjorde fin debut för Bergh senast och kan vara en chansspik. Men stängt spår på tillägg och många att runda kanske blir för tufft? Flera med chans i ett öppet lopp. 4 Yr Sokken och 5 Töff är två norrbaggar med bra form och lägen.

Spiken & Luringen

9 Benita i avdelning 2.

Benita har mycket bra form. Var bra som fyra på V75 näst senast, och vann på ett bra sätt senast. Möter sämre motstånd än på slutet och borde ha rimlig chans att ta hem detta.

9 Robbie Williams i avdelning 1.

Robbie Williams gjorde årsdebut efter ett långt uppehåll näst senast. Spurtade då in från sista plats till en mersmakande 3e-plats. Samma visa i det senaste loppet, en kanonspurt ute i banan från sista platsen. Får den ryggar fram till upploppet så kan den även slå av detta gäng. Just nu streckad på 5%.

22 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)