V64 Tips Gävle torsdag 8 maj

/v64.jpg/solvalla.png 
  Avd 1:
7 Panter Neo har gått strålande bra på slutet, vinner igen? Möter dock en tuff motståndare i 8 Reina La Caballo som nu fått lopp i kroppen. 2 Duffman är kapabel och kan få en bra resa. Luringen är 9 Zertex
  Avd 2:
7 Mofaksan möter enbart ston här och på distansen är det bra chans, är det hon som övertar ledningen tidigt blir hon svårslagen. 10 Hulte Nova är ett starkt sto, måste med på lappen. 8 Jenny R.G. mycket kapabel men återkommer efter lång vila. 5 Nordvanja kan mycket men hamnar ofta illa till. 6 Karelli får Björn Örjan i sulkyn...
  Avd 3:
Spiken
  Avd 4:
Ett knepigt lopp för treåriga ston. Om 4 Trinity Zet och 5 Go Get’em Gal går felfritt från sina spår kan någon av dessa vara vinnaren. 12 Malin Sisu har tillägg men gjort bra lopp. Öppet bakom dessa.
  Avd 5:
4 Traveling Man är en segervan herre som står med perfekt läge här. Tar ledningen och blir tuff att slå. Kan dock bli så att stallkamraten 2 Johnny B.Kemp får rygg på Traveling Man, har bra spurt och med lucka blir den farlig. 5 Prince Tagg är ju en kanonhäst i grunden, om Nurmos har hittat rätt kan den vinna detta.
  Avd 6:
3 Walk A Mile och 4 Pigtails har båda mycket bra form, den som tar ledningen kanske är den som vinner. Bakom finns lägegynnade 1 Tequila Palema, som har bra form. 2 Quick Change med Henrik Svenssom är en skräll som såg fin ut vid vinsten senast.
Spiken och Luringen

5 Only One Winner i avdelning 3.

Från att börja med tre raka segrar har den tre raka med lite sämre placeringar. Han har mött tuffare motstånd, och nu när favoriten blev struken är det förmodligen Jorma som kommer dra till ledningen och väl där ska det vara mycket bra chans.

9 Zertex i avdelning 1.

Kapabel och fått lopp i kroppen. Får den draghjälp fram till upploppet kan Henrik öppna V64an (och avsluta...? [Avd 6 - 2 Quick Change])

8 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)