V64 Tips Färjestad måndag 28 april

  Avd 1:
9 Up Up and Away är bästa hästen men har många galopper, Daniel tror på bra chans och är nöjd med bakspåret. 7 Thai Goldie är den "enda" emot(?), hon har form och van möta tufft motstånd.
  Avd 2:
Som vanligt med lärlingsloppen, det är öppet. 2 Broadways Finest har bra läge och hyfsad form. 11 Jennie Lovecroft sämre läge men en segervan pålle, 9 Mon Amie har smygläge och mycket bra form, 1 Wind Beauty har läget och kusken, 10 Tyra Banks är en Montéhäst i fin form, kanske kan duga i travlopp oxå? 4 Sonja Linnea gör årsdebut men är kapabel att vinna.
  Avd 3:
Se spiken
  Avd 4:
8 Red Hot Snapper är bra chans för Mikael, Snapper trivs på distansen och har bra form. 1 Ante Dan med Westholm har ett fint läge från innespår kan han leda detta lopp länge. Öppet bakom dessa. 4 Oakshoots Highland har toppform och "galopp"-hästen 11 Johan Roc körs av Björn...
  Avd 5:
3 Val d’Amour vinner förmodligen detta felfri, var grym senast efter sin galopp, har ju mycket bra kapacitet. 8 Pascal Zet har ett jobbigt spår men i bra form, duger långt om den får hyfsad resa. 11 Pave the Way kan en del och inte borta om favoriterna kommer bort. 2 Olimpia Grif har bra fart under hovarna, kan få ett fint lopp härifrån, ska passas. 4 You Talking to Me har ju kapacitet men hur är det med formen?
  Avd 6:
Avslutningen är dagens öppnaste lopp. Ta så många ni har råd med. 11 Global Patriot har toppform och kan vinna trots bakspår, 3 El Cantante har bra kapacitet och kanonläge, Walmann-hästen 1 Gliding Light vann överlägset senast kan duga igen. Luringen är 4 Thaitec

6 Ottens Fighter i avdelning 3.

Går riktigt bra nu och körs av en kusk med självförtroende, Jennifer bombar till ledningen och därifrån ska det vara mycket bra chans.

4 Thaitec i avdelning 6.

Öppet lopp men Westholms startsnabbe Thaitec har ett fint läge och bra form, kan få loppet här.

28 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)