V64 Tips Färjestad fredag 18 april

Avd 1:
Peter Untersteiner har två mycket bra chanser i dagens V64 omgång, där 5 Youana är en av dom. Kommer Peter smärtfritt till ledningen blir ekipaget svårslaget. Bakom finns flera bra, men med knepiga formrader.
Avd 2:
Kallblodsloppet i avdelning 2 är spritt över tre volter på kort distans, kommer de där bak hinna fram? På lilla systemet har jag endast tagit några från startvolten. Se upp med 4 Pave Eldvira som lyckats skrälla två gånger i de tre senaste starterna till över 30ggr pengarna, skräller igen?
Avd 3:
Lärlingslopp med en ganska stor favorit i 2 Poisson, som visserligen har bra form och läge, men kusken är mycket orutinerad så jag väljer att helgardera, det kan bli körning från flera håll här.
Avd 4:
Ett stayerlopp där det framför allt står mellan Mellby Viking och On Hold, men det finns andra långloppare som trivs med distansen så gardera om man har råd. Min luring 3 Romeo Lavec med Unter J:R kan få ett bra lopp härifrån.
Avd 5:
Se spiken - Skulle det bli körning mot 7 El Mago Pellini då kan det "skrälla" till här. El Mago Pellini slog f.ö. Bagley och Solvato i sin årsdebut senast...
Avd 6:
Jag tror Jorma kör till spets och håller den hela vägen. Näst-senast vann Quantum med 7 längder från den positionen.

3 Nothing But Class i avdelning 5.

Gör det bra mot tufft motstånd, har ett perfekt läge och distans här, förhoppningsvis leder Peter detta från start till mål.

5 Quantum Boogie i avdelning 6.

Bra spår och form, vinner från ledningen?

3 Romeo Lavec i avdelning 4.

Stark rackare som går bra över distansen, felfri kan den vara långt framme.

17 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)