V64 Tips Eskilstuna tisdag 29 april

  Avd 1:
5 Acriter är i ny regi hos Westholm, Jörgen låter såpass nöjd att jag rankar den etta. De lär nog sitta i ledningen tidigt. 8 Sccot to Score har bra form men läget avskräcker lite, om Per laddar kanske de sitter i ledningen? 3 Carelin kan en del och gjorde en bra årsdebut senast, duger långt här.
  Avd 2:
2 Kitspirit med Hockey var mycket fin senast på valla och det kan vara en chansspik, men det är ett knepigt stolopp för 3-åringar. 1 Costa Blanca och 3 Oklahoma Broline är båda kapabla och har fina lägen.
  Avd 3:
Knepigt lopp där de flesta har värdelösa formrader... Möjligt att 7 Linslusen A.U. är vinnaren men jag garderar med några till. 5 Bella Toscana har läge och distans. 2 Wallner fint läge med Örjan i sulkyn.
  Avd 4:
Jag var inne på att spika 11 Panter Neo men innerspår och tillägg kanske kan ställa till det. Jag målar på med några bra motbud. Bl.a. 7 Prince de Mai som kan sitta i ledningen och därifrån vara hästen att slå, mycket fin senast. 12 Mr Miles går bra nu.
  Avd 5:
Se Spiken
  Avd 6:
7 Southgirl går kanonbra just nu och körs av formkusken Tomas Dalborg. 4 Eternal Sunshine har fint läge, sitter hon i ledningen och får styra blir de svårslagna. Se upp med luringen 1 Encore Belle.

5 Octopus i avdelning 5.

Gör visserligen årsdebut men mot detta motstånd och sitt fina läge ska den kapabla hingsten med Jorma kunna ta hem detta!

1 Encore Belle i avdelning 6.

Encore Belle har bra form och läge, samt skrällkusken C-E Lindblom, såg fin ut senast och gjorde loppet själv på en 16-tid. Streckad på 6%

29 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)