V64 Tips Bollnäs tisdag 9 september

/v64.jpg 
  
Tippad av Experttippare Peter Andersson från Västergötland som har stort intresse för travsport.
"Jag har prickat sju åtta stycken V64 omgångar i år. Jag lägger ner mycket tid på trav och försöker åka och titta på så många omgångar jag hinner med."
Kommentarer
Avd 3: 
4 Blås Undan har kommit mer o mer på slutet och på Solänget gjorde han sitt bästa lopp. Har ett mycket bra läge idag. 9 Björli Odin med ny kusk, detta blir intressant. 10 Björs Frej är en mycket bra häst som inte vunnit så mycket men alltid väldigt nära, står idag på tillägg. 8 Norrlandgranit har inte fått till det i år, tävlat mot de bästa och ofta med där framme,  en stark häst men tyvärr mycket galopper på slutet. 2 Finito har gått bra i Norge och nu med duktige kallblodsdrivern Ulf Ohlsson. 
Avd 4: 
3 Exceed'em kommer precis från en övertygande vinst i V75 från spets. Segern var lätt då och hästen har blivit bara bättre och bättre mot slutet. Jag tycker att Jennifer för det mesta får mycket tuffa lopp och blir väldigt hårt uppvaktad. Dessutom finns tvåan i vinnarloppet med här 2 Twigs Atkin och loppet håller hög klass därför väljer jag att gardera i detta lopp. Att nottera också är att Svante Båth har med två hästar i detta lopp, ett stall med megaform just nu. Jag garderar på det stora systemet, se ”luringar”. 
Avd 5:
Här handlar det främst om två hästar tycker jag, båda från bakspår. 11 Baron de Reux och 12 Spit for Spat. Det tog några lopp för Baron de Reux att visa sin höga kapacitet och mera kommer vi att få se. Hästen är tyvärr stänkrädd och står nu med bakspår. Spit for Spat har utvecklats mycket sedan hon kom till Svante Båth och Svante skriver att det blir barfota runt om för första gången för henne nu och får hon läge in i sista sväng blir hon svår att tampas med. 
Avd 6: 
3 Pave Loma med duktige Ulf Eriksson är mitt förstaval i detta lopp. Men som vanligt bör, i dessa omgångar, garderar jag upp med några till. 7 Trippa Undan var snabb mellan galopperna sist. 14 Bro Viking har galopperat mycket den sista tiden, och har nu ett bakspår men är en kämpe. 12 Juni Kongen nu med Ulf Ohlsson igen vilket brukar bli bra. 10 Krusen är alltid med där framme men har inte lyckats så bra den senaste tiden, den kommer med på det stora systemet. 
Spikarna

Avd 2: 8 Mordor Broline

Amatörlopp där Janne Jönsson tränar och kör, som tidigare var proffs på Solvalla. Numera har han ett mindre stall och de senaste åren har han tävlat med amatörlicens. Hästen kommer från en stark spurt som tvåa på Solvalla och har sett mycket fin ut mot slutet. Har spår åtta men gynnas av sin startsnabbhet.

Luringarna

Avd 4: 1 Julia Kaulitz och 9 Pledge Allegiance

Julia Kaulitz:  

"Kom aldrig in i loppet senast och satt fortfarande sist i början av upploppet. Hon avslutade i alla fall rappt mellan hästar och visade att formen finns där. Här har vi fått ett perfekt läge och jag hoppas på en smygresa i den främre träffen. Får hon sedan bara chansen så dyker hon upp där framme. Inga ändringar, skor runt om."


Pledge Allegiance:  

"Fick äntligen till det senast och kunde då vinna enkelt efter tidig ledning. Det är en högkapabel dam det här som har mycket att hämta bara hon blir stabilare. Trots segern så vågar jag inte hoppas för mycket utan jag vill se hon sköta sig fler gånger innan vågar lita på henne. Fart finns för att segerstrida men tills vidare ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om."

Från Svante Båths hemsida

9 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)