V64 Tips Bergsåker fredag 2 maj

/v64.jpg/solvalla.png 
  Avd 1:
Jag hade nog spikat 9 Horton om det inte vore för den senaste starten. Möjligt att det var en tillfällighet men jag väljer att gardera. 5 Mellby Vargtass går bra på distansen och har ett fint läge. 2 Linus Ru verkar ha svårt för att vinna men gör bra lopp nästan varje gång, kanske dags för vinst nu? 1 Windess hoppas på lucka, hon har en bra spurt.
  Avd 2:
Ser ut som ett tvåhästarslopp, mellan 7 Smefaksen och årsdebuterande 8 Bodbäcksviking. Båda har springspår och den av dom som lyckas ta sig till ledningen har nog bäst chans att vinna. På tillägg finns 10 Järvsö Brun och 11 Fylking som kan duga vid rätt löpning.
  Avd 3:
Ett lopp för orutinerade 3-åriga ston. Ta så många man har råd med. 5 Olympia Gold blir favorit, och gjorde ett bra lopp senast. Se upp med 2 So Gå Hero, som gjorde ett fint lopp efter galopp senast och är streckad på fina 9%. Ulf Ohlsson upp!
  Avd 4:
Se spiken
  Avd 5:
2 Beer Summit är förmodligen bästa hästen, och den har ett kanonläge för att ta hand om ledningen. Väl där blir den nog svårslagen. Han har två lopp i kroppen nu så formen är i stigande. De som har råd eller vill chansa tar med 3 Trustworthy Ås som blev knappt slagen av favoriten senast, och då från dödens. 9 Udo's Oiler med Bergh kan mycket och 6 Clear Sign blixtrar till emellanåt.
  Avd 6:
5 Glen Turner har läge för ledningen där den trivs och han är gynnad av distansen. 9 Royal Apanage är mycket bra i sina bästa stunder, bakspår här men kan duga ändå. 6 Mill Stinger kan hamna illa till, är kapabel och ska med på kupongen. Luringen är 8 Dollar Boko 

1 Nordmärta i avdelning 4.

Bra läge för för att kunna ta hand om ledningen och hålla hela vägen. Har gjort sin årsdebut, där det tyvärr blev galopp men hennes kapacitet är såpass bra att hon vinner detta.

8 Dollar Boko i avdelning 6.

Har kanske inga bra förutsättningar här, men kapacitet att vinna har den. Kommer Per ner i banan med Dollar och får ett bra lopp kan de överraska. Just nu streckad på 7%.

2 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)