V64 Tips Årjäng söndag 21 september

/v64.jpg 
  
Tippad av gästtippare Peter Andersson från Västergötland som har stort intresse för travsport.
"Jag har prickat sju stycken V64 omgångar i år. Jag lägger ner mycket tid på trav och försöker åka och titta på så många omgångar jag hinner med."
Kommentarer

V64 Jackpot Årjäng söndag 21 september. 3 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Att tänka på är att Årjäng har ett långt upplopp som är 205 meter och här avgörs många lopp.

Spikarna
Avd-1: 7 Noras Bean är åter på tävlingsbanan mycket glädjande. Tanken var att sluta tävla efter en skada i våras men nu glädjande tillbaka på banan. ”Noras Bean gjorde ett snabbjobb inne på Axevalla och glänste då, han var ensam med skor på samtliga hovar och framför en sulkett, travade 1.15,5 över 1600 meter. De avslutande 500 meterna avverkades efter 13,2” (Travronden)

Avd-2: 9 Fetter'n T. G ett kallblod som är van med mycket tuffa lopp står på dubbla tillägg men detta skall inte vara ett problem för honom han kommer först till mållinjen.

Luringarna
Avd-3: 10 Juliano Hall var nära att vinna senast. Han felade 150 meter före mål och blev slagen som tvåa. Skall absolut inte glömmas i detta lopp.

Avd-4: 7 Kemas Agnus Såg jag första gången på Åby i Juli månad hade då spår 15 bakom bilen och avancerade imponerade och övertog ledningen sista halvvarvet och segrade. Varit lite vinglig men är en stark häst.

Avd-5: 10 Melvin Z går alltid bra på Årjäng som är hemmabana för Stall Mahoney. Melvin Z vann nyss ett lopp där. Varvet gick på 13 och 600 kvar var det full attack.

Avd-6: 12 Fruitcake Magnus Jacobsson som styr. Stoet har bara blivit bättre och bättre de sista starterna men har inte lyckats fullt ut, senast tvåa efter Twigs Woici på V64 Mantorp.

21 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)